לצל ולכולם

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

25/07/2009 | 00:54 | מאת: אביטל

מה שלומכם? מקווה שיותר טוב משלי כי יש לי בשורות לא כל כך טובות ואני זקוקה לכם בפיענוח הדברים. אז ככה: לצערי ראיתי את אותו בחור שאני דלוקה עליו (ושחשבתי כי הוא מסתכל עלי כל הזמן כי גם הוא דלוק עלי אלא שהוא פשוט ביישן ולכן לא ניגש אלי) ראיתי אותו מנשק בחורה אחרת (הנשיקה היתה על הלחי אך ראו שזו נשיקה עם רגש וראיתי גם אייך שהוא הסתכל לה בעיניים) בקיצור, נראה כי הבחור תפוס וכי טעיתי בפרשנות שלי את הדברים. אז מעבר לכך שנשבר לי הלב ושכואב לי ושאני מאוכזבת עד הגג, אני עדיין מתקשה להבין למה הוא כל הזמן הסתכל עלי. תבינו, זה לא היה נדמה לי. בחורה מרגישה מתי מסתכלים עליה כי מתעניינים בה או כי סתם חולפים לידה. היה משהוא במבטים שלו שעשו לי את זה ושנתנו לי להרגיש שאני עושה לו את זה. אז למה הוא הסתכל עלי אם הוא תפוס? (ויש לציין כי חברתו נראית טוב). תודה לכם על תשומת הלב.

25/07/2009 | 08:28 | מאת: פורום סקסולוגיה

חלי תאריך: 24/7/2009 שעה: 08:26 הי ד"ר. רציתי לשאול את דעתך הן כבעל מקצוע והן כגבר. אני דלוקה על בחור ששמתי לב כי הוא מסתכל עלי כשאני עוברת לידו. העניין שאיני יודעת אם הוא אכן מסתכל עלי כי אני מוצאת חן בעיניו או שנדמה לי. אני כל כך רוצה שהוא יגש אלי אך הוא אינו עושה זאת. יכול להיות שהוא ביישן אך הוא כל כך יפה ומושלם שבתפיסה שלי איני מבינה אייך יפיוף כזה בכלל יכול להיות ביישן. אני יודעת שאני מפרשת את הדברים לפי תבניות קבועות שלי ושזה לא נכון אך מה לעשות שכך הם הדברים. רציתי לשאול- כשגבר מתעניין באישה- אייך הוא מראה לה זאת, מה ההבדל בין סתם מבט למבט שמשדר משיכה. אשמח אם תתן לי כל מיני טיפים שאבדוק אותם אצלו על מנת לוודא כי איני טועה וכי הוא מסתכל עלי מתוך התעניינות. וחוץ מזה? אייך תסביר את זה שהוא כזה יפה וגם ביישן? לא נראה לי שחסר לו בטחון עצמי. יכול להיות שבגלל שאני נבוכה ממנו ואז כשהוא מסתכל עלי אני משפילה מבט או משחקת אותה מתעלמת ממנו ואז זה משדר לו שאני לא מעוניינת בו? אז מה כן לעשות? איך ךהראות לו שאני בעניין? תודה

25/07/2009 | 10:53 | מאת: בעילום שם

אביטל יקרה, את כנראה נורא צעירה ,אבל תלמדי מהר, גברים, צעירים וזקנים כאחד,מלומדים ושוטים, אם הם רואים אישה יפה, המוח שלהם נכבה והם עוברים למצב "השהייה"באנגלית סטאנד ביי,זה במקרה הטוב,במקרה הגרוע, הם מקבלים אמניזיה זמנית ומתחילים איתה... בקיצור נמרץ-תשמרי על עצמך...ותנהגי בשיקול דעת(הדעת היחידה שעובדת) בסיטואציה המתוארת. אין חכם כבעל ניסיון,אבל עדיף ללמוד, מהניסיון של אחרים

26/07/2009 | 13:11 | מאת: צל

אולי הוא מסתכל עלייך כי את נראת לו צורת חיים מוזרה ?!