איכות הזרע בהתייחסות להקרנות ,טיפול כימי, וגנטיקה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

23/07/2009 | 17:56 | מאת: חץ

שאלתי : מה אפשר לאמר על איכותו של הזרע שנתרם לאור התהליך הבא: 1. הקרנות לאיזור head AND neck, 2. שנתיים הפסקה. 3. תרומת זרע לאחר טיפול כימי ראשון. 4. מה אפשר לאמר על השלכות גנטיות לגבי סרטן synovial sarcoma, באזור head AND neck? 5. מה הן אפשרוית נוספות לקבלת תשובות לשאלות אילו. מאוד מצפים לתשובה והרבה תודה על קיומכם!

23/07/2009 | 18:29 | מאת: יעל

שלא נדע מצורס, נשמע מפחיד עד מוות. אבל מה לא עושים בשביל להביא ילדים לעולם- אחרי הכל, ילדים זה שמחה, ילדים זה ברכה, תביאו שניים, תביאו שלושה, תביאו ארבעה ילדים...... רק על תתעללו בהם. תהיו הורים טובים- אם לא- הגלגל מתהפך והכל יחזור אליכם ריבית דריבית. ושכחתי עוד דבר חשוב, קודם כל תאהבו את עצמכם- אם לא- הילדים לא יאהבו אתכם. ככה זה דרך הטבע. החזק שולט, היפה מפגיז, הקמצן מתעשר , החכם מחכים והטיפש- אין לו מה להפסיד. יעל.

26/07/2009 | 13:07 | מאת: צל

אפשר לומר שזה נשמע רע ועצוב לא הוכח שסרטן הוא גנטי מצד שני אם מישו מההורים לקה בסרטן הילדים מן הסתם בסיכון . איכות הזרע בטיפול כימי - נפגע קשות האדם שעובר טיפול שכזה נפגע קשות אני מעריך שצריך לחכות אחרי טיפול כמי , למשך תקופת שיקום של הגוף והזרע וזה צריך לשאול רופא לקבל תשובות לשאלות מן הסוג הזה צריך לפנות לרופא מומחה או לפורום מקצועי מתאים .