רבולושיין פה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

23/07/2009 | 14:17 | מאת: שמחוש...

תראו ,מפורום בן 3 משתזפים בערום מלא בחוף מציצים ,הפכנו לקאנטרי קלאב שוקק חיים. חבר הביא חבר. שיטת פונזי הצליחה בגדול. חובה להנפיק כרטיס אשראי אישי לכל חבר, הנחה למי שמציץ מדי פעם לפורום סקסולוגיה -ולא עושה עם זה כלום!

23/07/2009 | 15:51 | מאת: צל

פחחחחחחח עונת הרחצה נפתחה שמחה את לא מעודכנת ! זה עדיין נראה כמו הבלוג הפרטי שלי אין מספיק מתרחצים לטעמי . אני קורא להמוני בית ישראל להיות חלק מפורום הכי פופולארי ברשת יש מספיק מגבות וילדים לכולם!

23/07/2009 | 17:06 | מאת: שמחוש...

אתה יודע לשחות גב הפוך ?