שמחה ?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

23/07/2009 | 12:13 | מאת: צל

אולי תתחילי לעשות פחות לדבר יותר ? קחי לך דקה לכמה דקות תביאי את הלשון הצרות ובואי שבי קרוב . תכף נכנסת השבת ... בואי כלה !

23/07/2009 | 12:37 | מאת: שמחוש...

מגיעה לה איזו יעל ,מתעלסת איתך במילותיה ואתה נמס כמו איזה גלידה על פלטת שבת. ואני שגידלתי אותך בימי הצנע ,בימים שאפילו אני לא ידעתי שאני האימא הטבעית שלך עומדת בצד בושת פנים על ראשי. איך תתכן עוולה שכזו. בנים גידלתי ובאה יעל וקטפה אותם כאילו היו קטפייה של הזמרת ריטה יוהן.

23/07/2009 | 12:49 | מאת: צצ

בתי היקרה ! את בת מלך ! תסכלי על עצמך על השם שלך ... זה הכל אני ! אני בראתי אותך ! אני הבורא שלך ! אם לא אני את לא היית את ! כל הודעה שלך היא בבחינת הגולם שמנסה לקום על יוצרו ! קצת כבוד להורים ! ברגע זה אני משנה לך את השם לצמיתות חוצפנית! מהיום יקרא שמך "בת-אל" בישראל ! ! ! ! ! ! ! ! שלא תשכחי מהיכן! :)

23/07/2009 | 12:53 | מאת: צל

לא זה לא מה שאת חושבת אני יכול להסביר דקה אני חוזר אל תתרגשי מקנאים צצ. את לא הבת שלי את המלכה !

23/07/2009 | 14:50 | מאת: יעל

יעל, לא היתה לי כוונה לסכסך. חס וחליליה, איני עושה דברים כאלה. אני בעד שלום בית. אל תכעסי עלי, בואי נהיה חברות ולא אויבות. מה את אומרת? שולם?