לכל חברי הפורום

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

23/07/2009 | 08:54 | מאת: חדשה בפורום

שלום לכולם, נראה שיש לכם אחלה של פורום. פעם ראשונה שלי פה, נעים מאוד גם לי. אז נתחיל את ההכרות שלנו בשאלה לי אליכם. מה אתם חושבים/ות על בחורה ש"משחקת" אותה סנובית, כאילו קשה להשגה. האם גברים נמשכים לזה או לא? תהיו בקשר אה...

23/07/2009 | 09:02 | מאת: מור

ראשית, חבל שלא ציינת את שמך , שיהיה יותר קל לתקשר אז ככה תכירי: אני מור, שמשוגעת על ספינינג... ויש את צל, ו- אשתו - שמחה ובאמצע יש את @@@ המאהבת , שמנסה לגנוב לשמחה את השמחה עכשיו ספרי את קצת על עצמך ונוסיף לך עוד רסיסי מידע... יום מקסים!!!!!!!!!!!

23/07/2009 | 09:06 | מאת: מור

זה לא ששכחתי חלילה לציין אתכם פשוט נקל על הגברת עם כל המידע....

23/07/2009 | 11:25 | מאת: צל

בחורה שמשחקת אותה סנובית זה מרגיז דוחה ומגעיל . אני לא אוהב בחורה שמתנהגת כמו מלפפון חמוץ .

23/07/2009 | 11:56 | מאת: יעל

הי שוב, אתה צודק. גם אני לא אוהבת גבר שמשחק אותה מלפפון חמוץ. מה הקטע שלו?אם הוא לא מעוניין אז לא- יש עוד דגים בים- וגם כרישים לא חסר.