צל!!!1

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

22/07/2009 | 22:56 | מאת: @@@

תעשה לי ילד!!!1

22/07/2009 | 23:05 | מאת: שמחוש...

ילד בלי מספר ? יש תור ! אני לפנייך המספר שלי 356 סעי לבאר שבע וקני שם קילו סבלנות.

22/07/2009 | 23:08 | מאת: @@@

23/07/2009 | 09:35 | מאת: צל

תפסיקו להתנהג כמו תינוקות ! יש מספיק לכולם ! אני מכניס את שתיכן לרשימת הפריון שלי . הרשימה כוללת בערך את כל נשות העולם ובמדוייק את כל נשות העולם . קודם אני רוצה להפרות את נשות מנהטן בהמשך את נשות ברלין ! מעשית זה אפשרי תאורתית אני נשאר עם זרעונים שימותו מבדידות . לך שמחה אני עושה מאה ילדים ! את תיהי האמא של המאה ! שמחה אם תחלמי עלי כל הלילה את תתקשי להרדם ! בוקר טוב לנשות העולם ובמיוחד לשמחה .