למה ?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

22/07/2009 | 12:43 | מאת: צל

תרומת זרע (זרע שנקנה בכסף) זה חוקי אתי ורותי . ואילו תרומת ביציות זה סחר לא חוקי ולא אתי ? כל תשובה תתקבל בהפתעה גמורה אין מי שיכול לענות עלזה .

22/07/2009 | 12:46 | מאת: מור

למה ככה הגדולים? שואלים ושואלים ומבלבלים לי את השכל?

22/07/2009 | 12:52 | מאת: צל

למה הגדולים לא מבלבלים לי את השכל עם תשובות ?

22/07/2009 | 13:06 | מאת: מיכל...

אולי בגלל שעדיין(!) אין בנק הביציות, העניין לא ממוסד ולכן כל סחר בהן הוא לא חוקי? למה זה? כי זכויות הנשים תמיד מופלות לרעה. יש מדינות שנתנו לנשים להצביע ממש לא מזמן - ש-ע-ר-ו-ר-י-ה !!!

22/07/2009 | 13:15 | מאת: צל

למה זה עדיין לא ממוסד ? אה? עברו מספיק שנים ויש מספיק נשים. אין קשר לזכויות נשים במקרה הזה . בנק הזרע נועד לשרת את זכויות הנשים . כמעט רק נשים . כן ,קראתי שבסעודייה לא מזמן התירו לנשים למכור חזיות דבר שהיה טאבו (רק לגברים מותר היה ) יש התקדמות ... מעניין כמה שנים יעברו עד שבסעודיה נשים ישרפו חזיות או סתם ישרפו את סעודיה .