לכל חברי הפורום

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

22/07/2009 | 08:09 | מאת: אלמונית

יש לי שאלה ובבקשה תענו לי ברצינות. אני בת 27 ומעולם לא הייתי עם גבר כי רציתי לשמור את הרגע לגבר הנכון. וכעת יש אולי גבר באופק ואני פוחדת ממה שיחשוב עלי. אני יודעת שכל גבר יגיב אחרת ושזה ינדבדואלי, אך אייך גבר יקבל את העובדה שבחורה בת 27 מעולם לא היתה עם גבר? האם זה ידחה אותו או שידרבן אותו? האם יכבד אותי או יזלזל בי?

22/07/2009 | 09:44 | מאת: שמחוש...

אלמונית ,בוקר טוב האם את חושבת שגברים מתקשרים לנשים בגלל שלמותו/אי שלמותו של קרום הבתולין. זהו שלא כולם. גברים יוצאים עם נשים בגלל ,אופי,יופי, רצון התמסדות, האם מצבך יותר גרוע ממצב של איזו פריחה ששכבה עם כל הפלוגה או עם כל הבניין? וודאי שלא. גברים רבים יעדיפו אותך ,גם בגלל חווית הראשונית,וגם כי את "לא משומשת"(בלי כוונה להעליב). גבר רציני איתו תצרי קשר יחווה איתך ביחד תוך לימוד הדדי של חווית המין. את מושלמת !

22/07/2009 | 10:47 | מאת: לשמחוש

תודה רבה, מה שכתבת ממש מעודד אותי. שאלה נוספת: מתי לומר לו שאני בתולה? לפני שהעיניינים מתחממים או תוך כדי? ואייך לומר זאת?

22/07/2009 | 10:16 | מאת: צל

איך גבר יקבל את זה ? תביאי תגבר נשאל אותו ..:) אין אחד שיכול לענות בשם כל הגברים . היום אני אדבר בשם עצמי . הדבר מעיד על ליקוי כשלהו בהתנהלות ובתפקוד שלך בכל הקשור לזוגיות אישית הייתי מקבל את העובדה שאת בתולה בצורה יפה מאוד זה לא היה מדרבן או דוחה אותי. זה לא היה גורם לי לזלזל או לכבד אותך . לשמור את הרגע לגבר הנכון זה יפה ורומנטי לא פחות חשוב זה גם הרגע הנכון . אל תקחי לך תזמן .