לצל

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

21/07/2009 | 21:42 | מאת: לצל

היי זו שוב אביטל, אני מקווה שאני לא מתרצצת אלייך, אך אני פונה אלייך כי אתה נותן לי עצות חכמות ונעים לי לקרוא את דברייך. אז ככה, הייתי ליד אותו בחור היום (זה שספרתישהוא מסתכל עלי ונדמה לי שאני מוצאת חן בעיניו) וממש רציתי להתחיל בשיחה. ממש הכרחתי את עצמי לעשות את הצעד ואז ברגע האחרון קיבלתי רגליים קרות. אני רוצה לשאול אותך בתור גבר- אייך אני יכולה לגרום לו שיבין שאני מעונינת בו ורוצה שהוא ידבר איתי. באיזה שפת גוף להשתמש, אייך להביט בו? דברים כאלה.... המון תודה, אתה ממש מקסים ומאוד מצחיק אותי, אביטל.

22/07/2009 | 10:23 | מאת: צל

אז להצחיק אותך אני מצליח לעזור לך לגרום לגבר שאת מעוניינת בו כפי המסתמן אני לא אצליח . לא מומחה לשפת גוף ... אני אדם ישיר לכן כל הדרכים העקיפות והמפותלות להגיע אל ליבו של גבר \אישה אין לי שמץ בזה . אני רוצה משהו אני ניגש אליו ומשיג אותו. זהו . זו שפת הגוף הכי מוצלחת עם המבט הכי נכון . מוכנה לקבל את העצה הזותי ממני?

22/07/2009 | 10:51 | מאת: אביטל

כנראה שאתה צודק ואין לי ברירה אחרת אלא לגשת אליו. ברגע שיהיו חדשות- (מקווה שטובות) אתה הראשון שתדע. אביטל.