מזל טוב למור ובח"ל

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

21/07/2009 | 14:59 | מאת: שמחוש...

על ההולדת של בתם שהגיעה לגיל 6 ומעתה יהיו להם פחות הוצאות בגלל חוק חינוך חינם. "שש" מתחיל בשין. תנחשו באיזו אות מתחילה המילה "שמחה " נכון. שמחה שמחה שמחה כפולה . (:

21/07/2009 | 15:08 | מאת: צל

מור מזל טוב !!! מור עולה לכיתה א ! צריכה עזרה בשיעורי הבית ? דנה קמה - קמה דנה חנה קמה - קמה חנה קם ערן גם חנן שרק אתמול הלכו לגן דנה קמה - קמה דנה חנה קמה - קמה חנה ופתאום מהיום קמים הם ואומרים שלום קמים הם ואומרים שלום שלום, שלום, שלום כיתה א' שלום לגננת, לגן שלום, שלום, שלום כיתה א' הגענו, אנחנו כאן אני אלוף בכיתה א ! :)

21/07/2009 | 18:04 | מאת: אירוס

איך אתה אלוף בכיתה אלף?עשית שיעורים פרטיים לילדיך? כשהגעתי לארץ בני כבר היה בן 9 ודילגתי על השלב של אלפוני