אין על הרשלה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

21/07/2009 | 11:52 | מאת: שלומי

הרשלה מאוסטרפלי נכנס פעם לבית מרזח וראה שם סיר ענק מלא תפוחי אדמה ובשר שהיה מיועד לכל המבקרים שם, אמר להם הרשלה: אני רוצה להתערב איתכם שאני ועוד מישהו יכולים לגמור לבד את כל הסיר שמיועד לארבעים איש בתוך כמה דקות. אמרו לו הקהל שזה בלתי אפשרי, איך יכולים 2 אנשים לחסל 40 מנות ועוד בכמה דקות ? מוכנים להתערב איתי על 100 רובל ? כולם מסכימים לראות את הפלא. טוב, הרשלה מתחיל לאכול קצת מהסיר איזה 3 מנות ומבסוט מהחיים. מרביץ גרעפץ כמו שצריך ואומר לכולם: בסיידר, אני הולך להביא את החבר שלי שיסיים את הסיר. הוא יוצא החוצה לשניה וחוזר עם חזיר שמן, הרשלה שם את הסיר במרכז המסבאה והחזיר זולל את הסיר בשתי דקות בתיאבון רב. יאללה את הכסף צווח הרשלה בשמחה ופני כולם חפו חחחחחחחחחחחחחח

21/07/2009 | 12:10 | מאת: שמחוש...

אני מכירה גם בני אדם שמתנהגים כחזירים שהיו מחסלים את תכולת הסיר כולל הסיר עצמו. הפרומו בטו יוי על ילדיה של ח"כ אנסטסייה אמא ל 8 שמזמינים פיצה משפחתית -שניים נותררים רעבים. כל הכבוד לה וגם לך שלומי-כמובן בלי שום קשר לסיר רחמנא ליצנן!

21/07/2009 | 12:17 | מאת: מור

21/07/2009 | 14:24 | מאת: שלומי

כמה ילדים יש לה בלי עין הרע ? נראה לי שעם משכורת של ח"כ, אין לה בעיה להזמין 4 מגשים.

21/07/2009 | 12:11 | מאת: מור

רק לך יש את הבדיחות האלו. מה שלומך?!!!!!!!!!!!! מה חדש? אז אין נופש השנה? יש לי בעיה: שבוע הבא, ב"ה , תאריך הלידה של הגדולה המהממת שלי (בת 6) איך חוגגים לה יום הולדת בחופש הגדול? מחכים לספטמבר? עושים משהו מצומצם בתאריך האמיתי? פליז!!!!! תשובה!!!!!!!!!

21/07/2009 | 14:16 | מאת: שלומי

שאין מספיק ילדים ? עדיף כך. מה את צריכה את כל הכיתה ? שתזמין 5-6 חברות הכי טובות וזהו זה. העיקר שיהיו ממתקים ואוירה שמחה מזל טוב רוב נחת בהצלחה

21/07/2009 | 13:18 | מאת: צל

מרביץ גרעפץ כמו שצריך...ח איך אפשר שלא לחבב את ההרשלה הזה . :)

21/07/2009 | 14:21 | מאת: שלומי

זו היתה תוספת משלי לבדיחה.