לצל

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

20/07/2009 | 16:45 | מאת: אביטל

הי צל, תודה על שאתה חושב שאני רהוטה אך תאמין לי שאין לי אומץ לגשת אליו ולשאול אם הוא מעוניין בי. אולי במקום לתת לי תשובה מתחכמת תתן לי דוגמא אייך לגשת אליו או לברר את העניין. תדע לך שקראתי הרבה תשובות שלך ודווקא החזקתי ממך כמשהוא שיודע מה לענות- אז אל תאכזב.

21/07/2009 | 10:34 | מאת: צל

אין על מה אני באמת חושב עלייך הרבה מחשבות טובות עד שאחשוב אחרת . נרד לעצם העניין- לזמן קצוב . על "אומץ ואילוזיות אירוטיות" שלומי ענה לך די ברור להתחיל אין המון שיטות זה לא הסרת שיער הנושא די מוגבל באפשרויות אין ולא תהיינה בעתיד דרכים טובות יותר ואו חדשות להתחיל עם גבר ואו להבין אם הוא מעוניין מלבד האפשרות הישירה דיבור ישיר. תפני אליו ,תשאלי מה המזל שלו בגלגל המזלות ותעשי מה שנשים יודעות לעשות הכי טוב לדבר :) לומר לו שהוא מוצא חן בענייך ולשאול אם הוא מעוניין להחליף איתך טלפונים . . מקסימום תשארו ידידים טובים מאוד. אני אגב הייתי נענה ישר בחיוב :) להדגיש שאני לא מומחה גדול באיך לגשת לגברים . אולי לנשים . וזה שונה בתכלית כי נשים מעבדות מידע בצורה אחרת והגישה אליהן היא שונה . אבל אם אין לך אומץ אז כלום לא יעזור - נכון ? אתם תחליפו מבטים עד עד יום הגאולה . אני לאכזב ? את מנסה לחלוב אותי ..:) אם אכזבתי אני מקווה שזו תהיה הפעם האחרונה שגבר מאכזב אותך והפעם האחרונה שאת מפתחת ציפיות :)

21/07/2009 | 12:23 | מאת: לצל

הי זאת שוב אני אביטל, רציתי לומר לך המון תודה. מאוד משעשע אותי לקרוא את מה שאתה כותב. מתה על הכתיבה שלך ועל אייך שאתה מתנסח. הלוואי ואתה צודק ובאמת לא אדע אכזבה מגבר וחוץ מזה- לא אכזבת אותי, ההפך. תאחל לי בהצלחה, נשתמע..