לצל החביב,הפקרה מצד המדינה!!!

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

20/07/2009 | 14:02 | מאת: אירוס

לדעתי, השגיאה הראשונה של המדינה בנושא הפנסיה הוא שהיא מפקירה את האזרחים לחסדי המעסיקים.בכך שהמדינה לא מפרישה כספים מספיקים לביטוח לאומי,דבר הנהוג בארה"ב. אם כבר מפקירים אותנו היו צריכים לדאוג לאכיפת החוק, חוק עם שיניים! היו צריכים לשלוח שוטרים למעסיקים, ישירות או לבדוק בקפידה תלושי משכורת של עובדים שבאים לתיאום מס,ולהטיל קנסות על המעסיקים!ובמקום להשתמש בקנסות לשחיתות שישתמשו בקנסות לממן את הפנסיה , למה אני צריכה להיות השוטרת? שייקחו את אותם שוטרים כמו אילו ממשטרת ההגירה,וישלחו אותם לבוסים שלי, לבדוק את התנאי עבודה לפי התלושי משכורת, שלא ישאירו מקום לרמאויות של מעסיקים..

20/07/2009 | 14:37 | מאת: צל

כי חביב זה כבר תואר שמחייב :) לא לא לא המדינה הפוך מנעה את ההפקר שהיה עד היום (5 שנים ואין לך שקל אחד פנסיה) ועשתה כמעט הכל על מנת ולעודד לחסוף לפנסיה. חוק חדש. לא יודע מה נהוג בארהב נראה לי יותר נכון שהמדינה תתערב כמה שפחות בהזרמת כספים לגופים ציבוריים הדבר כבר הוכיח עצמו כבועה עם סוף ידוע ראי מה שקורה היום בארהב וזה עם כל המיליארדים שזורמים מלמעלה וכלום . המדינה לא הפקירה אותך. המשטרה בקושי מתמודדת עם אני מעריך 5% מהאוכלוסיה שעוסקת בפשיעה . את רוצה שהיא תאכוף חוקים על המעסיקים? אי אפשר להפוך את המדינה למשטרת מחוז ישראל . את לא צריכה להיות שוטרת אולי רק של עצמך את צריכה לדאוג שאת תקבלי מה שהחוק קבע לך. זה על אחריותך . אם אני אפגע באדם והוא לא מתלונן מה שווה החוק ? את רוצה שנקים גוף משטרתי ששואל אנשים ברחוב אם מישו פגע בהם ? אם את לא טורחת לדאוג לזכויות שקבועות לך בחוק, א .את שותפה לדבר עבירה. ב. את נאשמת בשיבוש עשיית צדק . ג. אי מניעת פשע שכוון אלייך . ד.רשלנות תורמת. בנת? :)

20/07/2009 | 14:48 | מאת: אירוס

יכולים לתת אלף תירוצים למה פיטרו אותי, אבל אני יישב עם האמת שלי בבית, בנת? :-)

20/07/2009 | 14:53 | מאת: אירוס

אם הייתי מדענית חלל, היו עוד עושים איתי דיונים על הזכויות שמגיע לי(הרבה הרבה היו הופכים אותי לאילן רמון), אבל יש מקומות שזה סרט-נע (conveyor belt), ביקשת העלה??רחמנא ליצלן, תקבל אותה, לשבוע (בזמן שמחפשים אחר לרשת את מקומך)