עדת אופי.....

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

20/07/2009 | 12:21 | מאת: שמחוש...

אני מוכנה להיות עדת אופי בכל משפט שיתנהל כנגד צל על ביזוי הרשע ושמירתו על זכות הפרט והחידקל. אעמוד מול כבודתה של השופטת נורית הגלבוע ואומר ללא גמגום שצל הוא חף מכל פשע עוון וחטא. אטיל עת חיטטי על אולם בית המשפט ,אני לא ד"ר סרוב ,אני לא פוחדת מעבריינים רק בבקשה 3000 ש"ח בכיס מבלי שארגיש זה קצת. במטותא 4245.90 ש"ח (נסיעה לברצלונה -יש דיל)

20/07/2009 | 12:50 | מאת: צל

אחרי שנחרת עד שעה כזו מאוחרת. ברצלונה ברצלונה זכור לי לטובה . זה שייך למדינה ...נו ...ספרד . הייתי כמה פעמים בספרד . המדינה היחידה בעולם שאין להמנון הלאומי מילים רשמיות ...ואף אחד לא יודע מי הלחין את המנגינה . כל עוד בלבב פנימה נפש יהודי.. ני נה ני נה נה תחי מדינת ישראל . כל הכבוד לצהל . הפרחים לשמחה !