מצד שני...יש לי הזדמנות

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

20/07/2009 | 09:17 | מאת: אירוס

לחפש עבודה חדשה לספטמבר, ולסדר את הבית בנושא חיפוש עבודה אני ממש צריכה עזרה נפשית, צריך הרבה כוחות נפשיים בשביל זה, לא?

20/07/2009 | 09:44 | מאת: צל

למצוא עבודה צריך ככה .. הרבה כוחות נפשיים הרבה מזל הרבה אמונה בעצמך הרבה בטחון בעצם את צריכה רק אמונה בעצמך ובטחון כל השאר בא לבד.

20/07/2009 | 10:32 | מאת: אירוס

תודה רבה, על התמיכה... החלטתי, שמחר אתחיל לחפש... עשיתי שגיאה טקטית אחת בתור התחלה, כשהתקשרתי לבוסית הקודמת, ואמרתי לה שתחת התנאים שנתנה לי שנה שעברה אני לא חוזרת( אני חושבת שהיא עברה על כל חוקי עבודה,כמעט,כל הזמן צימצמה לי שעות נתנה לי צקים שקיבלה מאחרים, למרות שעבדתי למעלה משנה ואמרה לי שביולי היא לא צריכה אותי לא נתנה לי פיצויי פיטורין..וחשבה שאחזור בספטמבר ),אבל רק אמרתי לה בעדינות שאני מעדיפה לרעוב ללחם(תמיד אוכל לומר להגנתי שהייתי במצב רוח רע)...לא הייתי צריכה להגיד את זה...הייתי צריכה למצוא קודם מקום אחר לספטמבר..אבל מצד שני אם אני ארעב קצת ללחם לא תהיה לי כרס יותר,נכון?