חלטורה-לא יודעת אם לצחוק או לבכות...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

20/07/2009 | 09:06 | מאת: אירוס

עבדתי בחופש באיזו חלטורה נחמדה, עד שאתמול ב8 בערב הודיעו לי שרק צריכים אותי יום וחצי, בשבוע...בשבועיים האחרונים עבדתי יותר שעות ממה שעבדתי בכל חודש מקביל אחר, והייתי מוטשת למדיי, אבל מצד שני נעלבתי שנתנו את השעות שלי בלי שום התחשבות לאחרת...שממשיכה בספטמבר...הכושי עשה את שלו

20/07/2009 | 09:08 | מאת: אירוס

למה, הופיע ההודעה שלי פעמיים?

20/07/2009 | 09:41 | מאת: צל

כמה אפשר לבכות על חלטורה אירוס ? תבכי קצת נגיד...10 דקות תעלבי 2 דקות . וזהו את לא חייבת להתפוצץ מצחוק. לקחת תדברים בקנה מידה עם כל הקושי שבדבר , וזה מאוד קשה ! הרבה בגלל שאין לך שום ברירה אחרת את יודעת מה ? זה רק בגלל שאין לך ברירה אחרת . כולם עבדים נרצעים כאלה ואחרים .

20/07/2009 | 10:38 | מאת: אירוס

הייתי יכולה להתחנחן, ולומר שאמשיך כל השנה , בצהרונית, אבל בעבודת אחה"צ שלי,שבמשך השנה, אני מרוויחה פי שניים לשעה והיא קל"ב,אמנם גם היא עם תנאי"הכושי עשה את שלו..."בלי קרן פנסיה או הבראה או כלום...איזה חיי כלב..לא פלא למה אני מרגישה כל כך קשורה לחתולים...