יופי

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

19/07/2009 | 18:33 | מאת: יופי

אייך אפשר להסביר את המצב שבו בחור יפה תואר שנראה מעולה מתבייש להתחיל עם בחורה? הרי הוא כל כך יפה וכל בחורה מסובבת את הראש כשהוא עובר ואין אחת שלא היתה נענית לחיזוריו- אז למה הוא ביישן אם לא חסר לו כלום? מה אומרת עליו הביישנות? האם זה בהכרח מעיד על חוסר ביטחון או שאולי הוא לא מתחיל עם בחורות כי הוא מחכה שהן תתחילנה איתו- כלומר, הוא כאילו נראה ביישן בעוד שהוא בעצם סנוב?

20/07/2009 | 07:04 | מאת: שלומי

ואולי כבר יש לו בחורה צמודה צמודה והוא נאמן לה ? אמנם זה מאד רחוק אבל יתכן. ואולי הבחורות שמסובבות את הראש לעברו לא מצאו חן בעיניו ? ואולי יש לו בדיוק כאב בטן והוא רץ לשירותים ? ואולי הוא בדיוק חטף דו"ח משוטר והוא מה זה מבואס ? הכי פשוט, לעצור אותו ולשאול אותו את השאלה הזו. זה הכי פשוט. מה את אומרת ?

20/07/2009 | 18:22 | מאת: יופי

הכל יכול להיות. אבל העיניין הוא שאותו בחור יפה תואר מסתכל עלי ואני תוהה אם אני מוצאתחן בעיניו או לא. אייך אדע אם כן בהנחה שאין לי אומץ לשאול אותו ישירות?

20/07/2009 | 09:16 | מאת: צל

אין בכוחו של הפורום להסביר או לפרש\לדמיין את המצב שאת מתארת מבלי לטבוע בים של השערות . זה מבלבל שאת גם שואלת וגם עונה . תנסי לבודד מקרה מסויים ..