שלומי נעלם במשולש ברמודה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

19/07/2009 | 13:41 | מאת: שמחוש...

הבחור נעלם לנו מהמסך. יש להוציא צוות חילוץ עין גדי דרגות לראות האם נתקע בפתחה של מערה עת חיפש ינשופית כחולת חזה כדי להכניסה לבוידעם אשר בביתו .

19/07/2009 | 14:08 | מאת: צל

שמחה העניין בטיפול צפי לתוצאות בהקדם . http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1226,m-Doctors,a-Forums.html#32496_32496

20/07/2009 | 06:57 | מאת: שלומי

ששששששששששש אני בשליחות סודית ... לגלות לכם ? ולא תספרו לאף אחד ? מבטיחים ? או קיי בסדר אני סומך עליכם ובכן, מה שקורה זה ש סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם עבדתי עליכם. לא שליחות ולא סודית ולא בטיח. יש לי כל מיני עיסוקים שונים ומשונים. אבל הנה אני כאן חזרה. מה הפסדתי ? איך הכל ? שיהיה לכם יום נפלא ממוזג קריר נעים רך מפנק מדהים רגוע און א סאך יידישע מאמע ! ביי סי יו לייטר אליגייטרס או קיי ? טנקס א מיליון צ'או במבינוסים האגס אנד קיסס (נוט א פרנץ' קיס !) חחחחחחחחחחחחח יאללה גוט טו ראן ביי