יום של חול...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

19/07/2009 | 09:48 | מאת: שמחוש...

בעלי הג'יפים המשועבדים לבנק - אלו שנפגשים בבוקרו של כל שישי , עם דגלים על הגגות וחשיבה של ערב קרב-"ליל חנייה" נוסעים בשיירה לחוף בית ינאי מצויידים בג'יפי אס . על הג'יפ האחרון תלוייה מדבקה "אחרי " . נכנסים קצת למים ,מבצבצים את הג'יפ בהרבה בוץ. וכמובן לא שוטפים אותו חודש. < ארבע על ארבע לגברים שכורעים בבית על ארבע. < ,תופעה.!!

19/07/2009 | 10:07 | מאת: צל

איך את מעודכנת בכל טרנד מן העולם החיצון ? גם את תופעה ! בוקר טוב שמחה.

19/07/2009 | 10:15 | מאת: שמחוש...

צלון ,מה ,עולמי צר כנמלה ? האם אני חיה בתוך מגדל שן ? האם לראות שיירות גיפים עם לפלפים שצועקים "שבעס" ויודים אבנים על אנשי המשטרע זה פסול. מה רע במאזה 3 אם הייתי רופאת אאג הייתה לי מאזדה 6 זהו שאף למדתי ,גרון למדתי אבל באוזן נכשלתי. אוזניים לכותל! חוצמזה בוקר טוב לך ולקול המאזינים !