אוכל אוכל אוכל

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

15/07/2009 | 09:54 | מאת: שמחוש...

לא להאמין, כל תוכניות הטלוויזיה הן רק על אוכל ואוכל .חיים כהן,אהרוני ,חובב, שגב,איילת ,משה כהן דוד לוי ומי לא. למה ? למה ? למה הצונאמי הזה של תוכניות האוכל ? טלוויזיה אוכלת יושביה !!!!

15/07/2009 | 11:46 | מאת: צל

וגם סקס ! אז למה אין תכנית אחת של מתכוני סקס באותה כמות בערוצים הממלכתיים ? שאלה קשה. אוכל בטלויזיה לא משביע בזמן שההמון כן שובע מסקס בטלויזיה . אולי זה חלק ממזימה לכלוא את האוכלוסיה בגוף גדול ושמן , ואז מי בכלל צריך סקס . ?! אנשי מזימות רעים !

15/07/2009 | 14:43 | מאת: מיכל...

שמעתם על האמא המרעיבה? זוועת עולם!!! והתריאו על זה בקופ"ח כבר לפני שנה !!! ולא עשו כלום! מ-ז-ע-ז-ע!!!