יש לי שעון דפוק

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

15/07/2009 | 06:43 | מאת: שמחוש...

במקום בשעה 7 הוא צלצל ב 6. יש לי עשרים דקות לישון . מתלבטת מה לעשות !

15/07/2009 | 08:32 | מאת: מור

דפוק .... הייתי אומרת השעון כמו בעליו... סתאם , מתה עליך!!!!!!!!!! ובעניין השעון, הפעם תעבדי עליו את . תכווני את השעה אחת אחורה. ותשני עוד שעה תגידי, למה את קמה כל כך מוקדם? את עדיין עובדת במקום ההוא?

15/07/2009 | 09:10 | מאת: צל

יכול להיות שנסעת שעה אחורה בזמן ? שמחה את צעירה יותר בשעה ! פחות קמטים לגהץ הבוקר.. בוקר טוב .

15/07/2009 | 09:24 | מאת: שמחוש...

ככה זה שקונים שעון מעורר משען עוור ,עצבני, ידים רועדות, שאוכל זייתים שחורים ולחם עם עמבה בזמן שהוא מדבר איתי. גם לא מוצאת את התותבות שלי. באסה...