קשר רומנטי עם בת הדודה,מותר?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

14/07/2009 | 13:15 | מאת: מישהו

שלום רב. ברצוני לדעת,האם על סמך מקורות יהודיים,מדעיים,פסיכולוגיים,פסיכיאטריים זה מותר/בריא לקיים קשר רומנטי עם בת הדודה על כל המשתמע מכך(יחסי מין מלאים). חשוב לי לדעת האם מצב שכזה יכול ליצור בעיות משפחתיות,הלכתיות,מוסריות. תודה מראש

14/07/2009 | 13:23 | מאת: שמחוש...

קנה תקליט של להקת גזוז -אצל הדודה והדוד-תאזין לו ומצא לך מישהי אחרת ! ילדים של קרובים יוצאים דפוקים מערכת יחסים מעוותת !

14/07/2009 | 14:07 | מאת: צל

עצם העלאת השאלה מצביעה על כך שאתה לא אדם שלם . אתה בטח יודע לא מעט לכן כל שנותר הוא לכתוב לך בקצרה מה אני או כל אדם אחר חושב על זה . מבחינה הלכתית ומשפטית בארץ זה מותר קח בחשבון שיש כמה מדינות קצת יותר מפותחות מאיתנו שאסרו מיסוד של יחסים כאלה בחוק מכאן אתה יכול ללמוד על המוסריות שבזה ותבין לבד את מוסר ההשכל . יחסי מין זה דבר בריא . אם אתה מתחתן איתה זה בריא כמו לעשן . או שזה יזיק לך או שלא בכל מקרה אתם בסיכון שיוולד לכם ילד ערבי . אבל עזוב את מה שאתה בטח כבר יודע הבעיה האמיתית היא בעייה חברתית נו נו נו זה לא יפה שמעורר אי נוחות זה תמיד יראה בעין לא יפה לפחות בעיני. אין לי הסבר מדעי למה זה ככה אצלי מבחינתי אתם כזוג מצויידים בנכות נפשית לצמיתות . עם כל הכבוד לזיונים ואהבה תעשה לעצמך טובה תמצא מערכת יחסים בריאה יותר . מקווה שגרמתי לך לחשוב אם לא תסביר למה לא . בהצלחה .

14/07/2009 | 14:19 | מאת: מיכל...

מבחינה חברתית זה עניין של תקופה היו תקופות בהן זה היה נורמלי היום זה נחשב למוזר עד כמעט טאבו, כך שאם יוולדו לכם ילדים יהיו לכך גם השלכות פסיכולוגיות. מה שחמור יותר הן ההשלכות הבריאותיות. כדאי שתחשוב טוב טוב לפני שתעשה צעד פזיז כי הוכח מדעית שהילדים יכולים להיפגע מכך גנטית כלומר להיוולד עם פגם כלשהו - פיגור, חירשות, נכות ושאר צרות.

14/07/2009 | 14:37 | מאת: צל

מה קשור להיום הימים שהיו ?