בקיצור - הבן ופורת ויוסף עזרו

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

14/07/2009 | 08:11 | מאת: מור

וכן עשיתי ספיניניג. רואים כמה חשוב להאמין! בקיצור יום טוב בן פורת יוסף

14/07/2009 | 09:27 | מאת: שמחוש...

בלי האמונה צסקא אכלה אותה יום טוב לכולם שצל יעטה אותנו ויקרר את גופותינו הנמסות לאור השמש יותר אור פחות חום.-פשרה.

14/07/2009 | 10:18 | מאת: צל

איפה עשית ספינינג בבית או במכון כושר ? מכון כשר או מעורב ? תשמעי אתמול צפיתי בכוכבים מכוכב נולד כמובן גמלה החלטה בליבי . מייי פיינגולד ופאולה משהו..לגמר ! מיי יש לה קול מדליק ובכלל אהבתי אותה העמידה המפושתנת על הבמה (בריחת שתן ) העוצמה בקול , אין ספק מכשפה אמיתית טיפ טיפה דיאטה והיא מס. 1 אצלי. פאולה הרוסייה היא...הא ... גם ,קצת ספינינג והיא אצלי מס 1 . כל השאר הייתי זורק לנשרים שיסיימו תעבודה . בעלך גם הולך למכון כושר ?

14/07/2009 | 11:55 | מאת: מור

מיי צריכה דיאטה?????????????? היא נראת לי ממש ממש בסדר בעלי כושר?. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

15/07/2009 | 18:26 | מאת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

19/07/2009 | 12:23 | מאת: טפו

פשוט איש דפוק ! ואם אתה נשוי מיסכנה אישתך .