C'est la vie

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

10/07/2009 | 21:57 | מאת: me

C'est la vie Have your leaves all turned to brown Will you scatter them around you C'est la vie Do you love And then how am I to know If you dont let your love show for me C'est la vie Oh c'est la vie Oh c'est la vie Who knows, who cares, for me C'est la vie In the night Do you light a lover's fire Do the ashes of desire for you remain Like the sea There's a love to deep to show Took a storm before my love Flowed for you C'est la vie Oh c'est la vie Oh c'est la vie Who knows, who cares, for me C'est la vie Like a song Out of tune AND out of time All I needed was a rhyme for you C'est la vie Do you give Do you live from day to day Is there no song I can play for you C'est la vie Oh c'est la vie Oh c'est la vie Who knows, who cares, for me C'est la vie http://www.youtube.com/watch?v=Aso4qltChjM&feature=related

11/07/2009 | 12:03 | מאת: אירוס

אה, כן, אתם מחפשים מישהו שיגיד לכם "עד חצי מלכות? ושילחש מילות אהבה? כן, לא כל אחד יודע, זה דבר שלומדים. הרי גם המשוררת אומרת שהייתה צריכה לעבור סערה לפני שיכלה להביע את אהבתה, אל תתפשרו על משהו מישני או איך שאומרת מדונה Come on girls Do you believe in love? 'Cause I got something to say about it And it goes something like this Chorus: Don't go for second best baby Put your love to the test You know, you know, you've got to Make him express how he feels And maybe then you'll know your love is real אלה החיים

12/07/2009 | 14:06 | מאת: צל

ממה שאני מבין את אומרת שלא כל אחד (גבר) יודע להביע אהבה ושזה מצריך לימוד , נשמע הגיוני . בשיר של אסתר כתוב שאת צריכה לגרום לו להביע רגשות (אהבה) . משמע שאת צריכה ללמד את הגבר שלך . אם כך גבר שלא יודע \לומד\מצליח לבטא אהבה הוא עדות לכישלון של בת הזוג בכל מקרה .:)

11/07/2009 | 20:18 | מאת: R

אם אלה החיים, לאן כולם רצים אמרת שחיפשת אושר ושילמת קצת ביוקר אף פעם לא תגדל אתה ילד מבולבל אני אוהבת את הזיפים שעל פניך את החופש בעיניך. עכשיו מצאת אהבה שלא שורפת אני יודעת ללטף, לא מתכופפת, נראה לי שאתה כבר לא במתח לא נבהל ולא בורח נוסעים לשכוח, גאים לברוח לפחד בכוח ירח בחלון מאחור כששתקת היית גיבור אם אלה החיים, נחיה תראה אותי, אתה נהיה דומה. אני אוהבת כשמגיע ערב להרגיש ביחד עצב וכל אותו היום שכחת להבטיח לי מה שגם לה הבטחת והיא גדולה עלי, עלינו, הלוואי והיינו רק שנינו. נוסעים לשכוח, גאים לברוח לפחד בכוח ירח בחלון מאחור כששתקת היית גיבור אם אלה החיים אם אלה החיים אם אלה החיים http://www.youtube.com/watch?v=r1Fwm7jC-Qg&feature=PlayList&p=D3897F4225AC4A3E&index=76