יום חמישי

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

09/07/2009 | 08:11 | מאת: שמחוש...

זה יום סבבה כזה ? בלי ארועים מיוחדים.

09/07/2009 | 08:15 | מאת: שלומי

שזה יום צום היום. סוונטין אוף תמוז יו הרד אבאוט איט שמחוש ? סו פור מי איטס נוט א סבבה דיי אט אול ! איי הב טו פסט ! ואני שונא שונא שונא שונא (האם הדגשתי שאני שונא ?) לצום ! בא לי כעת כוס קפה ולחמניה דחוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז מה יהיה ?

09/07/2009 | 08:46 | מאת: Nור

שאני אוכל את הלחמניה ואשתה את הקפה במקומך. עוזר?! סתאם נשמה, גם אני לא אשתה , (כי נגמלתי מקפה), ולא אוכל לחמנייה (כי אין לי). אז שנינו באותה הבעיה. שיהיה צום קל!

09/07/2009 | 09:31 | מאת: צל

אתה חייב לצום ? רוצה פטיש? :) לעולם יהיה מה שיהיה .

09/07/2009 | 11:02 | מאת: צל

אתה בצום אני מבין למה תענית דיבור ? אתה כבר בקושי כותב כאן ואו עונה היו ימים ... מגבילים בעבודה ? נמאס ? כוחות נפשיים ? משעמם ? נאמר כבר הכל ? אמנות השתיקה ? ? ? ?