הרמזורים המזמרים

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

08/07/2009 | 12:44 | מאת: שמחוש...

הסיפור הזה של הרמזורים השרים כדי להעביר את הזמן. זה משו. להוציא את ש"ס מהממשלה ולהציב שלוש שוטרות מעודדות, עם ביקיני אדום צהוב וכתום. עם פנקס דוחות

08/07/2009 | 13:25 | מאת: צל

דווקא נחמד ... שיוסיפו גם שעון דיגיטלי על הרמזור שמראה בעוד כמה זמן הרמזור עומד להתחלף דבר שכבר ראיתי אי שם ברחבי הגלובוס . שמחה מתוקסימה הכנת מטאטא ? שאלה . מתי את חוגגת יום הולדת ? נא לדייק מבלי לציין שנה או לצרף תמונה . יאללה תעני אני רץ לקנות מתנה מקורית .