קרה לכם ...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

07/07/2009 | 22:57 | מאת: אירוס

שמישהו שחשבתם שהוא חי, ולעיתים חשבתם עליו, מורה אהובה מילדותכם, שכנה נחמדה, ופיתאם גיליתם שהוא מת לפני שנים רבות מאוד? לעזאזאל!

07/07/2009 | 23:22 | מאת: שמחוש...

הפוך על הפוך חשבתי שמישהו מת (הייתי חייבת לו 200 ש"ח) הוא נפטר -ואני נפטרתי מהחוב. חשבתי... לאחר 5 שנים פגשתי אותו בבית מרקחת .קונה קרם שיזוף אז זהו שמחשבותיי הן לא מהעולם הזה ,וגם לא מהעולם הבא. איזו מחשבה את מעדיפה ? אופטימית או אופטימית יותר ?

08/07/2009 | 10:15 | מאת: צל

לא נעים ... אישית זה לא קרה לי , אולי כן ואני עדיין לא יודע על זה . מה באמת קרה אצלך למה מי מת ?