עוד שאלות לאירוס

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

07/07/2009 | 07:57 | מאת: שמחוש...

איריס בוקר טוב קיבלתי את תשובתך למטה על גילך ,אבל כיו"ר הדירקטריון אני חושבת שכולנו נשמח לשמוע עוד פרטים. שאני אומרת "כולנו".אני מתכוונת למור ולצל ,תושבי הקבע של שכונת צמרת זו, כמובן אם לא קשה לך. כשאני הגעתי לכאן עשו לי זובור התערטלות נעים. בוקר טוב ולכל המאזינים.

07/07/2009 | 22:03 | מאת: אירוס-מיץ פטל

אתם רוצים להכיר למה שלא נקבע מפגש פורום?עדיף באיזור המרכז? בתור יו"ר הדירקטריון את מוזמנת לנסות לתאם זמן ומקום(-:

07/07/2009 | 22:13 | מאת: פרח שחור

לפי חיפוש קטן שערכתי בפורום הזה, את גולשת כאן מאמצע2003 ואילו אני מתחילת2005 ואולי לפני צריכה להיזכר מה היה הכינוי הראשון שלי כאן.

08/07/2009 | 09:14 | מאת: צל

שבמפגש כזה אנחנו לא באמת נכיר.. אני עם עצמי עשרות שנים ועדיין לא מכיר את עצמי. הכי טוב לא להכיר ...ככה נמשיך ללמוד האחד את השלישי .:) נעים מאוד להכיר אני צל ויטמינצ'יק :) ככל שנכיר יותר האהבה שלך לעכברים תגדל .