חתלתול גסס, ומת

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

05/07/2009 | 23:05 | מאת: אירוס

חתלתול כבן 7 שבועות כשהיה בריא היה יושב תחת שיח עם אחיו לשגר וכל יום דאגתי שיהיה להם מספיק אוכל ומים נקיים. כרגיל מלחמת קיום החתולים הגדולים מנסים לגרש את הקטנים. גם אם יש מספיק אוכל לכולם...ולכן אני נאלצתי לפזר את האוכל להרבה ערימות קטנות. החתלתולים האילו היו פחדנים. לא נתנו שייתקרבו אליהם. אתמול אחד מהשגר, כבר ישב מרוחק מהשאר, ניראה חולה ומותש. היום בצהורים ראיתי שכבר עייניו היו עצומות, ובכלל ישב באפיסת כוחות לצד הקיר החיצוני של הבניין,ניסיתי לעזור נתתי לו מים עם מזרק קטן.שמתי לו משחת עיניים וטיפלתי בו כמייטב יכולתי. נסעתי לחנות לקנות לו אוכל לחתולים משובח. זה שבפחיות הקטנטנות.אבל, כשחזרתי, מצאתי אותו שוכב על צידו,כמעט ללא נשימה וללא תזוזה וכעבור כמה דקות הוא מת. אני מאוד עצובה.

05/07/2009 | 23:19 | מאת: שמחוש...

עצוב !

05/07/2009 | 23:28 | מאת: אירוס

אם יש גן עדן אז הנפש הטהורה שלו תגיע לשם

05/07/2009 | 23:46 | מאת: אירוס

אני צריכה לקבור אותו, ובכל זאת מתעקבת, מקווה שיקום לתחיה, ככה זה המוח האנושי? או שמשהו לא בסדר אצלי?

06/07/2009 | 00:23 | מאת: אירוס

יש לי, תודה לאל, משפחה חמה ואוהבת,בריאות, פרנסה, וחתולי בית. יש לי ידידים טובים ואהוב, שניחמו אותי הערב, חתולי הבית שלי נחמו אותי, שמחוש ניחמה אותי אני יהיה חזקה.

06/07/2009 | 11:36 | מאת: צל

נראה שיש לך כל מה שבנאדם צריך כדי לצאת מזה מהר.