שלומי אייכה ?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

02/07/2009 | 14:48 | מאת: שמחוש...

בוא תציל נשמות טועות ותוהות מצילו האכזר של צל. למה תמיד נותנים לי מטריות בקיץ ? למה.

02/07/2009 | 15:36 | מאת: שלומי

הנה חזרתי את דואגת למורצ'וק ? חחחחח היא ילדה גדולה. יודעת לשמור על עצמה. נכון מור בייבי ? ובכלל, יש לה וואחד בעל, לא כדאי לאף אחד לפזול לכיוון שלה. חחחחחחח מה מצב הפילטר של המזגן אצלך שמחוש ? זוכרת לבדוק ? מה היינו עושים בלי מזגנים ? למה המחירים בצימרים כל כך גבוהים ? השנה נראה לי נוותר על התענוג. אין תקציב. כמה חבל.

05/07/2009 | 08:34 | מאת: Nוק

מה שלומך? אצלנו הכל בסדר כמו שכבר סיפרתי מליון חמש מאות פעם, הגדולה עולה לכתה א, ואני בהתרגשות אגב- גם לנו יש כלבה מקסימה!! פאג סיני, הילדות משגעות אותה בעלי (וואחד בעלי חחח) שוקל למסור אותה... יאללה חיבת לעבוד קצת היום שיהיה שבוע טוב תכף אשוב

05/07/2009 | 12:58 | מאת: צל

שלומי אתה פשוט התפרצת לתוך המחשבות שלי! השנה נראה כאילו המחירים בארץ הפכו ליקרים במיוחד . אולי בגלל מפלס התיירות בתורכיה.. לא אל תוותר ! צא לחופש עוד השנה ! תרצה בזה מאוד ! אין תקציב העומד בפני הרצון ! אחרי הכל לכח הרצון אין בעיה של תקציב . תהנו ותחזרו בשלום . :)