הלכו לי 6 ש"ח

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

02/07/2009 | 10:06 | מאת: שמחוש...

באסה אמיתית שמתי 6 ש"ח במכונת שתייה , זהו העסק תקוע. גם מכות פטיש 10 קילו לא עזרו . תקוע יש שם מספר טלפון לתקשרות, התקשרתי , תא קולי של איזה ערס ( בטח מנתניה). לאן ללכת לבג"ץ ? לרנטגן מנתיבות ? רק צל יציל אותי !!

02/07/2009 | 10:34 | מאת: צל

שילכו כפרה עלייך ה 6 שקלים יצאת בזול.. מה היו החטאים הקטנים האחרונים שלך שמחה ? נסתפק רק ב10 הראשונים . את עושה לי חשק ! למיץ אפרסק קר ! ברחת מהקייטנה היום ? כמה ילדים יש לך שמחה ? אני מהמר על אחד .

02/07/2009 | 11:09 | מאת: שמחוש...

אני לא מאמינה שאי פעם בחיים היה לך חשק. קראתי שזוגות שעושים כל יום סקס איכות הזרע שלהם איכותית ! כלומר,יש לנו זרע עמלק בתוכנו.