לילה טוב, ולבוקר -בוקר טוב לת

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

30/06/2009 | 00:59 | מאת: אירוס הארגמן

30/06/2009 | 08:13 | מאת: שמחוש...

אירוס המשרד פתוח כאן גם בבוקר ,בכלל בבוקר יותר טוב כי מגישים כאן בורקאסים ונסי קפהים . גם אחר הצהריים ובלילה פתוח אבל כבר עם שתייה תפלה ,יש מכונת שתייה ,שמים 6 ש"ח וזהו הלך הכסף תקוע. יש מספר טלפון לתקשרות .אבל זה של עבריין מנתניה עם רינגטון של קובי פרץ . לא עונים . יש בכניסה ליד בשומר הישן עמוד מספרים קחי מספר 667 ,עכשיו מקבלים את 264

30/06/2009 | 09:13 | מאת: מור

את וצל צריכים לקבל פרס נובל לשלום (ולא להתראות) אתם מצחיקולים@@@@!!!!!!!!!!!!!!!! אני נקרעת מצחוק....\(לא לדאוג יש דבק 3 שניות במשרד) יום מקסים ומלא בשורות טובות אוהבת

30/06/2009 | 13:53 | מאת: אירוס

מ