ההומלסים חוגגים כאן כל לילה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

29/06/2009 | 09:10 | מאת: שמחוש...

למה אין כאן מצלמות אבטחה ? כל לילה מגיעים לכאן הומלסים ,ומשתינים לנו בגינה הציבורית ,מנפצים אחד לשני בקבוקים על הראש. ריח של שתן עולה באוויר הם מורידים לנו את מחירי הדירות היכןנציגי פיקוד העורף ?

29/06/2009 | 09:31 | מאת: צל

מישו כאן קישקש בשעת לילה על קירות הפורום בקולמוס וירטואלי כל מני דברים על שמחה לאיד האם את שמחה משמחה לאיד ?

29/06/2009 | 10:26 | מאת: שמחוש...

אני שמחה בחלקי למרות שחלקי קטן מאד איזה באסה.

29/06/2009 | 15:20 | מאת: לצ

לא אני כתבתי אתמול! מישהו מתחזה לי וממחזר אותי.

29/06/2009 | 15:39 | מאת: צל

אהלן אם כך לא תוקם ועדת חקירה לסעיף המחזור . לצ? מה דעתך לפתוח דף חדש ? אני מוכן להתנלצ בפנייך אם פגעתי או דרכתי במקום רגיש אני לא מתכוון לצחוק על אפאחד ולא להפוך אפאחד לבדיחה .(חוץ מעצמי) קחי אותי בקלילות .. בסדר ? את כבר פה בכל מקרה , תבחרי לה שם ובואי אני מחכה לך עם הנבוט .. סתם.