עייפות

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

29/06/2009 | 00:18 | מאת: דליה

שלום בחודש האחרון אני מרגישה שאני כל הזמן עייפה, ולא משנה מה עשיתי במשך היום/כמה שעות ישנתי כל הזמן אני מרגישה שהגוף שלי מאוד עייף ורק רוצה לישון, ברגע שאני נשכבת לשניה אני מרגישה שאני הולכת להרדם. גם שאני יוצאת מהבית לסידורים אני מרגישה ,נפילת אנרגיות" אני אציין שאני בחורה צעירה בשנות ה- 22 שנה, ושאף פעם לא ניתקלתי במצב שאני עייפה כ"כ. ועוד בלי לעשות משהו שיגרום לי להרגיש את העייפות הזאת. אשמח לקבל הסבר למה זה קורה לי... ובנסוף גם מה ניתן לעשות כדי לפתור את זה.

29/06/2009 | 05:20 | מאת: אני

דליה שלום אני חושבת שאת צריכה לעבק קודם בדיקות גופניות כגון לחץ דפ בדיקות ברזל סוכר ועוד כדאי שתתיעצי עם רופא משפחה.

29/06/2009 | 08:26 | מאת: צל

בדיקות דם דחוף.

29/06/2009 | 09:07 | מאת: שמחוש...

צל צודק.