דיעה אישית

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

25/06/2009 | 09:06 | מאת: שמחוש....

יש למישהו פה איזו דיעה אישית על משהו ? ימשיך כבודו.....

25/06/2009 | 10:32 | מאת: צל

לא ואי אפשר שיהיה דעה אישית בעולמנו המפותח. דעה אישית יכולה לעלות בתנאי מעבדה מחמירים בלבד, או להבדיל בתי המשוגעים מלאים באנשים עם דעות אישיות אמיתיות . מה בכל זאת יש היום ? יש "אימוץ דעות" מתוך מאגר אינסופי של דעות . לדוגמא את לדעתי האישית את חכמה יפה ומהממת (רבים לא יסכימו לטענה זו) מספיק שתחשבי כמוני והיא כבר לא דעה אישית . לסיכום שמחה אין דבר כזה דעה אישית . את יורדת לסוף דעתי ? אם לא אז יש לי דעה אחרת בשבילך . יום טוב .

25/06/2009 | 10:43 | מאת: שמחוש....

על פי הדעה האישית שלי וכולם יסכימו איתי אני אמנם יפה מהממת ונבונה אך מה לעשות שדעתו האישית של מנהל הבנק שלי החליט שמינוס של 200 ש"ח בחשבוני הם לא על דעתו האישית כך שדעה אישית אחת של פקיד חנון עדיפה על אלף דעות לא אישיות של אין ספור דעתנים בתור קונטרה הפקדתי לי (או לו) בחשבון 201 ש"ח. ובגלל שקל אחד מצחיק וקטן (כמו החנון) דעתי היום חשובה יותר., רצינית יותר עם אחוז רייטינג גבוה יותר . אמרתי לכם שאני נבונה ? זו דעתי האישית בלבד. (ההודעה צולמה ביום חול)(בנק במזרחי ,אתם מבינים)