בדואים...וישראלים

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

21/06/2009 | 23:18 | מאת: אירוס

הקמנו אוהל קרוב לחוף אילת, על גבול ירדן, שכננו לאוהל היו ערבים. אני קצת חששתי, אבל בן הזוג שלי טען שאני סתם עם דיעות קדומות, והישראלים יותר מסוכנים...ואכן, הם היו אנשים עדינים ושקטים עם נשותיהם וילדיהם. הכינו ואכלו סיחים בחצות, והלכו לישון..ובאמת באה אישה ישראלית מפחידה, כשפירקנו את האוהל היא צפרה בפראות, שנסור מדרכה, למרות שהיה מגרש חניה שלם ריק , היא דווקא רצתה את המטר שעליו אנחנו עמדנו...היא נהגה במונית , ואז יצאה בצרחות בשעה שבן הזוג שלי, היה עסוק בלקפל את האוהל, היא חשבה בטעות שהוא אמר "ששש" ואז התחילה לצעוק ולקלל בעברית צחה, בן הזוג שלי שהוא אקדמאי, רגוע ואינטליגנט, מאמן באיגרוף, מיד שלף פלאפון ועמד להתקשר למשטרה עם פרטי המונית , ואז, האישה התקפלה עם 2 ילדיה, בצרחות "מפגר מפגר, מה אתה מוציא פלאפון"...ואז בן הזוג שלי אמר לי" את רואה שישראלים יותר מסוכנים".... רציתי לספר לכם איזה כיף היה במצפה התת ימי ועל חוף ים סוף וכמה נפלא היה לשחות במים הצלולים ולישון תחת גג של כוכבים(אמנם היינו באוהל, אבל היה כתוב שזה אוהל לשניים, אבל אולי התכוונו לשני ילדים, כי שאישי ישן אפילו לא היה לי מקום לשבת באוהל, בסוף ישנו צמודים אז, אולי בזה התכוונו לאוהל לשנים.)...זו הייתה חוויה מרגשת, לרדת לאילת, לא הייתי שם שני עשורים, ומה שרואים על החוף באוהל לא רואים בחדרי הבית מלון...ראיתי מוקדם בבוקר חילים סורקים את החוף עם מכשיר מעיין גלאי מתכות, וכל הלילה עברו לידנו סיירות פעם של צהל פעם של המשטרה פעם של שמירת תיירים...בקיצור חוויה מדהימה

21/06/2009 | 23:40 | מאת: שמחוש....

יופי שנהנת ,בדואים הם אנשים טובים בדיוק כמו יהודים ,בכל חברה ולא משנה מה הדת שלה יש אנשים טובים ויש אנשים רעים. אילת עיר משגעת ,אוהבת אותה בסתיו ,לא בקיץ יופי שנהנת תמשיכי בקו הזה של ההנאה.

22/06/2009 | 09:31 | מאת: צל

שמח לשמוע שנהנתם , אחלה! אני מאחל לך ולחבר את כל הטוב שבעולם . אגב אירוס בת כמה את ?

22/06/2009 | 10:00 | מאת: שמחוש....

ככה זה גברים , שמע שלגברת יש אוהל ,ישר מתלבש עליה. צל לי יש אמגזית וצידנית -האם רכוש זה הוא אנמי ? האם אוהלה של אירוס רשום בטאבו ? ואותי אפילו לשדרות הוא לא רצה לקחת.