אם כבר מדברים על סרטים

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

21/06/2009 | 10:51 | מאת: שלומי

ראיתי עוד סרט, מה זה מוזר ומעצבן על אחד שהתאבד כדי לתת את הלב שלו לחברה שלו. קוראים הסרט בשם: שבע נשמות מי ראה ? ראיתם פעם רעיון כזה אידיוטי ? להתאבד כדי לתת את הלב שלו לחברה? פשוט טירוף. טירוף מוחלט. בטח החברה התעוררה והחליטה גם היא להתאבד ... מתחיל להימאס לי מהוליווד. למה לא באים אלי קודם לשאול איך לגמור את הסרט ?? עם כל הצניעות המתבקשת, הייתי משפר להם את זה ברמות !!! מעצבנים. ואם כבר מי ראה את הנמלטים ? למה הם היו צריכים להרוג את מייקל ????

21/06/2009 | 11:54 | מאת: שמחוש....

שלומי נשמה לפני שאתה הולך לראות את ווילי סמית והנשמות שלו ,למה לא תבוא אלי נשמה תשתה קפה זול עם מאפה (10 ש"ח) ותתייעץ עם שמחה לגבי מסכי הקולנוע שכבר מזמן לא עברו כביסה אצל מורדו הכבסן. שבוע טוב אהובי (ד"ש מהרב הזה מדמון )

21/06/2009 | 13:13 | מאת: שלומי

חחחחח הבנת ? זה על משקל יועצת סתרים. אבל באמת, את ראית את הסרט הזה ? מה דעתך ? נכון שזה היה סוף מטומטם לחלוטין ?

21/06/2009 | 14:53 | מאת: צל

שלומי אתה לא מדייק וזה מוציא שם רע לקהילת המתאבדים . הוא רצה להתאבד בכל מקרה והחליט להיות כרטיס אדי מהלך השאלה היא אם היה טוב שהיה מתאבד מבלי לתרום את הלב שלו ועוד כמה חלקים ?! בכל מקרה סרט חלש .

21/06/2009 | 15:07 | מאת: מיכל...

לא ראיתי סרט כבר ....בקולנוע כאילו? שנים. באמת. איפה יש לכם זמן לראות סרט מהתחלה ועד הסוף בלי הפרעות ולא בשתים עשרה בלילה?

21/06/2009 | 15:37 | מאת: צל

אם כבר מדברים על קולנוע ץץ באמת למי יש זמן וכסף. יש אתרים בצפייה ישירה של כל הסרטים הכי חדשים עם תרגום . למה ללכת לקולנוע ? ישנו מכשיר שנקרא "סטרימר " הוא מקרין ישירות סרטים ומוזיקה מהרשת בקלות ובלחיצת כפתור מהשלט . (בסביבות 1500 לחדש יד שנייה עולה פחות מחצי) ואם לא תקני סטרימר את יכולה לחבר את המחשב ישירות למסך הTV . באמצעות כבל (מסורבל) או סתם לשבת מול מסך המחשב ולראות את הסרט ב22" לגבי הזמן זו באמת בעיה .. מה רע ב10 בלילה ? סופי שבוע ? ותמיד את יכולה לבנות לבד מכונת זמן קחי קרטון לבן בגודל בנוני תכתבי עליו בגדול מכונת זמן . הנה לך מכונת זמן שמזיזה את הזמן בקצב רגיל . בהצלחה. ל

21/06/2009 | 23:00 | מאת: אירוס

גיבור הסרט כבר רצה להתאבד, כי הוא היה אשם בתאונת דרכים קטלנית שבה נהרגו אישתו וילדיו ועוד כמה אנשים, זה הטריף אותו וגרם לו לאיבוד רצון לחיות...הוא רק פגש את האישה המקסימה(שידע מראש שהיא חולת לב, רק על מנת לתת לה את ליבו), אכן אהב אותה, אבלכנראה שזה לא שינה את השינאה העצמית שלו ואת הרצון שלו להקריב את חיו לאנשים זכים ממנו..סיפור טראגי עם הרואיקה של מתאבד, שתכנן איך הוא צריך למות כדי שהאברים שלו יהיו במצב טוב, הוא רצה להציל 7 אנשים כמספר האנשים שגרם למותם..