זוגות עם ילדים

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

20/06/2009 | 22:19 | מאת: נורית

אנו זוג בני 36-7+ 3 ילדים מאזור חיפה, נשמח להכיר זוגות דומים למטרת בילויים משותפים עם הילדים ולבד. חשוב להדגיש כי המטרה היא חברתית בלבד ולא מעבר.

20/06/2009 | 23:07 | מאת: שמחוש....

נורית לי זה קצת קשה כי יש לי פריצת דיסק ,אבל מחר יגיע לכאן בחור בשם צל ,הוא מת על מפגשים כאלה של משפוחה ,ילדים ולא מעבר. אני מאחלת לך ולמשפחת צל הרמוניה שמיימית.

21/06/2009 | 15:00 | מאת: צל

אני הייתי מצטרף בכייף , רק מי יש לו זמן לבילויים חברתיים עם הילדים , זה גוזל המון זמן שאין לי . היום לוח הזמנים שלי מותאם למפגשי סקס בלבד ולא מעבר לכך . סורי.