בוקר טוב, יום טוב

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

18/06/2009 | 07:50 | מאת: שלומי

באתי לאחל לכם יום נפלא. שאף אחד לא יצליח לעצבן אתכם היום. שיהיה לכם יום ממש רגוע. אול רייט ? זה בסדר מצידכם ? יופי. גם מצידי. אז יאללה תעשו חיים משוגעים. תזרמו תתחברו תרבחו תסעדו תתעלו תתברכו תצטיינו זהו זה. לא מצליח לחשוב על עוד חוכמאלע גוט טו גו נאו סי יו לייטר ביי ומי שיריב כאן ויתקוטט, אשים אותו בפינה לחמש דקות תמימות. ברור ?

18/06/2009 | 07:52 | מאת: שלומי

נער החידות ממומביי ? סרט חזק. אהבתי. אבל למה המנחה של השואו ניסה להכשיל אותו בתשובה ? סתם מקנאה ? בנזונה. זה ככה גם בספר ?

18/06/2009 | 08:39 | מאת: צל

אם אני לא טועה , המנחה עצמו התמודד בעבר וזכה במליון מה שהפך אותו להיות מנחה . הוא לא רצה שהנער ישבור את השיא שהוא קבע.ויגרוף את כל הפרסום והתהילה .

18/06/2009 | 08:35 | מאת: צל

חח...יום טוב גם לך.

18/06/2009 | 10:25 | מאת: מיכל...

הי שלומקה מזמן לא היית כאן... מה קורה? הכל בסדר? מה שלומך? יש כבר כמה שעומדים בפינה מהלילה...נשחרר אותם? בוקר טוב לכוווולם!!!!

21/06/2009 | 10:45 | מאת: שלומי

גם את לא היית כאן מזמן, נכון ? אז מה ? את עושה קומבאק ?? חחחח כל הכבוד לך. אל תשחררי אף אחד !!! שישארו כאן ולא יברחו. הכל ברוכשם בסדר. אין תלונות גדולות. רק קטנות. איך אצלך ? איך הפרנסה ? איך גידול הילדים ? איך המצב רוח ?