דיס ג'וק, יו קנואו אולרדי ?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

17/06/2009 | 12:07 | מאת: שלומי

איש אחד בזמן סטלין היה לו תוכי, שהיה כל הזמן צורח: "סטלין רוצח!". הבנאדם נלחץ, ובאמת יום אחד השכנים הלשינו, והקג"ב בא לחקירה. הבנאדם נבהל, חשב איפה להחביא את התוכי, והכניס אותו לפריזר במקרר. אחרי שהם הלכו הוא הוציא את התוכי. והתוכי צורח: "יחי סטלין!". הבנאדם שואל את התוכי: "מה קרה?". עונה לו התוכי: "אחרי שהיית בסיביר אתה מדבר אחרת"...

17/06/2009 | 19:14 | מאת: שמחוש....

שלומי אתה ממש גרגורי רספוטין רודף נשות הצאר.

17/06/2009 | 19:16 | מאת: שמחוש....

גריגורי י?פימוביץ' רספוטין (רוסית: Григо́рий Ефи́мович Распу́тин) (22 בינואר 1869 - 29 בדצמבר [1]1916), מיסטיקן רוסי שנחשב לבעל כוחות ריפוי על טבעיים ולבעל אישיות מהפנטת, והיה מקורב לחצר המלוכה הרוסית. מקורות רבים מתארים את רספוטין כנזיר, אך כינוי זה אינו מדויק: רספוטין היה נשוי בגלוי (באמונה הנוצרית חיי הנישואים אסורים על נזירים). רספוטין נולד במאה ה-19 בכפר נידח בסיביר תחת השם גריגורי יפימיביץ' אוטרפייב. משמעות כינויו - "רספוטין" - אינה ברורה. לכאורה פירושו "האיש שעל פרשת דרכים", אך הוא עשוי להיות גם "המופקר" - או "המורד" – שלוש משמעויות שכולן הולמות אותו. יש אומרים שהוא בחר לו כינוי זה בעצמו. באזור ההוא בפלך טובולסק, רווחו אז אמונות תפלות וכיתות דתיות שונות, ואין כל ספק בדבר שרספוטין הושפע מהן.

18/06/2009 | 09:06 | מאת: צל

18/06/2009 | 09:03 | מאת: צל

האמת שהבדיחה ידועה ועתיקה כמו הכותל ומצד שני כבר המון שנים שאין חדש בהומור . הומור זה מיחזור אינסופי ,הכל נוצל כבר בעבר . תמשיך זה מהנה שיש גם בדיחות .