הסקר היומי

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

03/12/2008 | 10:50 | מאת: שלומי

באת הביתה ותפסת את בן / בת הזוג במיטה עם זר/ה מה את/ה עושה: א: מכסח את בן/בת הזוג מכות ב: מכסח את המאהב/ת מכות ג: מכסח את שניהם מכות ד: בורח מהבית בלי לומר מילה ה: צועק עליהם בטרוף ו: מצטרף אליהם למיטה ז: מביא מצלמה ומתחיל לצלם ח: אחר (פרט) ט: לא ניתן לצפות מה אני אעשה בהצלחה רבה לכל המשתתפים

03/12/2008 | 20:46 | מאת: שמחוש....

גם יש לי בן זוג גם יש לי בית ואפילו יש לי מיטה יש הרבה אנשים שאין להם את זה ולי יש......

04/12/2008 | 08:08 | מאת: מור

כמו שהבת הקטנה שלי אומרת, כשקורה משהו מבהיל.. איך הגעת לסקר הזה?