שני ישראלים נדונו לתלייה בתאילנד

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

25/11/2008 | 16:42 | מאת: שמחוש....

מגיע להם -מי שסוחר בסמים שייתלו אותו בראש חוצות אפילו שהוא ירושלמי ואפילו שהוא שכן שלי ואפילו שהוא אח שלי מה פתאום מדינת ישראל צריכה להתערב בנושא ??? האם שני חושקי הכסף (והצעירות התאילנדיות עם בולבולן) היו מפרישים מעשר למדינת ישראל אם היו מצליחים ב"עסקה" ? יאללה לתלות אותם ~~~~ זה לא "תלוי" במשרד החוץ זה תלוי בתאילנד וטוב שכך ....

26/11/2008 | 08:41 | מאת: שלומי

זו היתה התגובה הראשונית שלי אבל בכל זאת יהודים עם לב רחמן, תלייה זה לא קצת מוגזם ? נראה לי ש15 שנות מאסר בתנאים שיש שם, זה עונש מספיק, די והותר. לא כך ?

26/11/2008 | 08:48 | מאת: NOR

למה להשקיע עליהם 15 שנים / כספים בכלא?????????? אתה יודע כמה עולה להחזיק אסיר שנה בכלא?! גם אני לא אבל מתארת לעצמי שלא מעט.... רק בישראל , מדינת חלם, נותנים כלא / מלון 5 כוכבים .אוכל, סיגריות, שינה וכדומה... שיתנו עונשים , למען יראו וייראו...

26/11/2008 | 14:48 | מאת: צל

שמחה אין לך מושג איזו הקלה זה עונש מוות בתאילנד על עונש החיים בכלא שם . חודש בכלא שם משול לעונש מוות . מסכנים . לחשוב שהם וסדאם חוסייין מקבלים את אותו עונש ...לא יודע . טוב מה יש לצפות מעם שאוכל את חיות המחמד שלו .