"גוסטאב"

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

01/09/2008 | 01:51 | מאת: שמחוש....

אני קוראת עכשיו שההוריקן גוסטאב בדרכולארצות הברית וכבר החלה מנוסת דיירי ניו לואיזיאנה מהעיר מישהו יכול להסביר לי מי ממציא את כל השמות המוזרים האלו של הסופות :" גוסטאב" קתרינה גוסטאב זה לא השם של המלחין הזה היהודי מצכיה או אוסטרייה מדוע לא שמות קלים וקלילים כמו "הוריקן ברק " או הוריקן זעם " או הוריקן חפוז" זה ממש לא פלא שיש הרס של רכוש בהוריקנים האלו כי הם שומעים את השמות המוזרים שהאמריקאים המציאו להם תופסים ז'ננה ומכסחים את כל מה שנקלה לדרכם ילדה ישראלית שהוריה יקראו לה למשל "צופנת " או "גלילה " תהייה או האקרית מחשבים או קופאית ראשית ברשת הסופרים "יש" ותגנוב מגבוני נייר ומכססי ציפורניים

01/09/2008 | 08:53 | מאת: מור

עליך!!! ועל כל השטויות שלך..........! ובהזדמנות חגיגית זאת, גברתי הצדיקה, מבקשת סליחה ומחילה! נ.ב. חודש אלול- חודש יום ההולדת שלי. אז זה הזמן לכל האיחולים והברכות!

01/09/2008 | 09:38 | מאת: שלומי

נדמה לי שעושים את זה בתורות, פעם שם של בן (למשל גוסטאב) ופעם של בת (קתרינה). אבל אם הסופה הקודמת היתה קתרינה, דהיינו באות k אז הסופה הזו היתה צריכה להתחיל באות: L ולא באות G באמת לא מובן לי ולמה בכלל צריך לתת להוריקנים שמות ? שנה טובה לכולכם