לא מאמין !

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

30/07/2008 | 10:24 | מאת: שלומי

מחקו כאן שרשור שלם ? מה היה נורא כל כך ? חשבתי שאין כאן מנהל, אז מי מחק ולמה ? הפורום כאן בקושי יש בו תגובה או 2 במשך שבוע שלם, אז כאשר כבר יש קצת אקשן הולכים ומוחקים ? מה אתה או את "???" אומר או אומרת ?

30/07/2008 | 16:39 | מאת: ???

שכנראה זה הפריע למישהו, הפרסום של הסקס, ופנו להנהלת הפורומים שמחקה את זה.

31/07/2008 | 08:26 | מאת: שלומי

לא נורא אנו נתגבר מה שלומך אדון או גברת "???" למה מספיק לך רק 3 סימני שאלה ? לדעתי מגיע לך בהחלט לפחות 5 סימני שאלה. את/ה בן או בת ? מי שלא תהיה או תהיי שיהיה לך יום נפלא והרבה יידישע נחת