פגישת מחזור

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

12/05/2008 | 23:56 | מאת: פרח

אוף עם כל המליונרים והמצליחנים מה יש לי גרה בשכונת מצוקה...שאפילו העולים החדשים יותר מצליחים ממני ועוד כהנה וכהנה אבל העיקר הבריאות ,נכון? וגם אני נראית דיי טוב, למרות השנים הרבות שחלפו האמת שהייתי די מסוקרנת לפגוש

13/05/2008 | 07:41 | מאת: שלומי

איך היה ? נכון שכולם מנסים להשוויץ עד כמה הצליחו בחיים ואיזה ילדים מוצלחים יש להם. מעצבנים.

13/05/2008 | 08:40 | מאת: פרח שחור

המסיבה בסוף שבוע....הם גובים הרבה כסף לקייטרינג120,אני לא יודעת אם אני יכולה להרשות לעצמי יש לי חשבונות אחרים לשלם...