שעון קיץ

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

28/03/2008 | 09:46 | מאת: P

חחח שכחו באתר לשנות את השעה עכשיו בעצם כבר 10:44 היה לנו דיון סוער הבוקר בבעיה אם השעון בטעות הוזז בגוגל שעתיים קדימה..

28/03/2008 | 16:52 | מאת: HERA

בהתחשב בעובדה שאני הולכת לישון בסביבות 6:00 - 5:30... השעון אמר "לכי לישון". השעון הביולוגי ענה "לא, עוד לא". איזה כאב ראש. אני בכלל בעד להתאים את עצמנו - כמו שכבר הוצע בעבר - לאירופאים. יש להם הרבה יותר שעות אור, גם בחורף. זה חסכון עצום בחשמל, ויש פחות דכאון חורף באוכלוסיה... אבל הדתיים מתנגדים, אז מקשיבים להם. שיהיה, מה אפשר לעשות, חוץ מאשר להגר לאירופה...? יאללה - סוף שבוע נעים לך P.