אנונימיות

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

21/03/2002 | 11:23 | מאת: ש נ ה ב

שלום לחבריי מה יש בה באנונימיות שכל כך חשובה לנו? האם בגלל שמדינתנו כל כך קטנה, ותמיד יש סיכוי שהשכן של נחמה מכיר את האמא של הדוור? אני רוצה לשתף אתכם במשהו אמיתי שקרה לי.. אתמול נכנסתי לאחד מאתרי האסטרולוגיה, ושחררתי שאלה למומחה.. לתדהמתי- לא שמתי לב שהשארתי את שמי האמיתי המלא(האמיתי!!המלא!!), ופנייתי פורסמה AS IS. רבותיי, נכנסתי ללחץ. כאילו אמרתי לעצמי שזה לא מתאים ששמי המלא יתנוסס לו... החלטתי שלא מעניין אותי כלום- ושאני מוכרחה לפעול למען מחיקתה של השאלה הזו באתר. הפכתי עולמות, הגעתי למקום הנכון- ותוך זמן קצר נמחקה הודעתי. מיותר לאמר שנשמתי לרווחה. מה דעתכם ? אנחנו אנשים מאוד פרטיים, אני כזו- אבל מדוע האנונימיות כל כך חשובה לי? האם בגלל שהיא כאילו שומרת עלי?? אשמח לשמוע . תודה ש נ ה ב

21/03/2002 | 12:26 | מאת: כוכבית

היי שנהב איזה מזל שידעת מה לעשות!! אני הייתי קוברת את אצמי, לא הייתי יודעת מה לעשות, אני חושבת כמוך בנושא הפרטיות, הפרטיות היא שיכבת המגן שלנו, יש בעולם הרבה אנשים שמנצלים את החולשות של אחרים, או שדורכים על " היבלת".... ביי (אני בין אפיית לחמניות לבין אפיית עוגיות קוקוס..פסח,פסח מתקרב) כוכבית

21/03/2002 | 12:30 | מאת: מיכל

ככוכבית איזו חרוצה! אני עוד לא עשיתי כלום... ואיזה מזל שלא ניקיתי חלונות . יש פה רוחות וגשמים פחד. חוצמזה שממש גם לא מתחשק לי להתחיל עם הכל, וגם הסדר לא אצלי אז אני מרשה לעצמי להתעצל. אבל בכל זאת, אני רוצה בית נקי! אז איך מתגברים על העצלות??? ביי מיכל.