לנטע וכולם

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

20/03/2002 | 13:14 | מאת: שלומי

תודה נטע על המכתב. שמתם לב שהפורום שם פשוט מת ? אין שם בכלל הודעות ! אני מקוה שהם לא יסגרו שם את הפורום ואז יסגרו גם לנו. המשך יום מוצלח לכולכם, חסרים פה כמה גברים. איפה איתן, ניר , שאול, אדי , אני פה הגבר היחיד והבודד בודד בודד בין כל כך הרבה גבירות מקסימות אושללה ביי

20/03/2002 | 13:18 | מאת: כוכבית

שלומי כולנו בתקווה שגידי יקבל את התנצלותינו הכנה. שלומי, אל תגיד שאתה לא עושה חיים בחברתינו :-)) ביי

20/03/2002 | 14:39 | מאת: שלומי

תגידי לי, מאיפה צמחת להיות אשה כל כך טובת לב ? את מדהימה אותי. טוב הלב שלך נשפך מכל הכיוונים. די חלס , תהיי קצת רעה לפעמים !! אני ממש מקנא בבעלך, את בטח מפנקת אותו משהו משהו !!!!!!!!!!!! אני מאד נהנה בחברתכן. בגדול, אומרים שנשים הנן יותר רגישות , יותר חכמות , ויותר נחמדות. אני ממש מסכים עם האמירה הזו. יום נהדר ביי ואל תדאגי כל כך לגידי, בסדר ? אם הוא ממש נכנס למשבר בגלל הענין, הוא יכול לפנות לפסיכותרפיסט ! נכון ?