!!

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

20/03/2002 | 12:00 | מאת: אני=כוכבית, אני פשוט מתביישת

לא מגיע לגידי מה שעשינו, אבל כנראה שאין לנו "כפרות"

20/03/2002 | 12:06 | מאת: נזבורה

היייייייייייייי!!!!!!!!!!!! איזה הפתעה לראות אותך כאן! רק לפני שעה דיברנו בטלפון (ובינתיים היו לי עוד איזה שלושה טלפונים... אני מבוקשת היום... ((-: ) בכל אופן עוד לא הספקתי לקרוא את ה"שמחה וששון" שסיפרת לי עליהם - ותיכף אני הולכת לראות את זה... אבל קודם כל הייתי מוכרחה לענות לשלומי כי גם אותי הנושא שהוא כתב עליו מאוד מעסיק. ואז ראיתי ת'הודעה שלך ואמרתי - וואלאק, לכוכביתי מגיעה תשובה ממני... ((-: אז יאללה חמודה, עוד נתכתב ונשתמע! וכמובן - שיהיה לנו רק טוווווווווובבבבבבבבבב!! נזבורה

20/03/2002 | 12:12 | מאת: כוכבית

היי יקירתי, אני תמיד שמחה לראות אותך ולשמוע ממך, רק טוב ומחילה מד"ר גידי כוכבית