רגע אחד

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

20/03/2002 | 09:21 | מאת: שלומי

חסרים לנו כמה אנשים נורא חשובים !! מי לא הגיע עדיין ? שנהב !! נזבורה !! לילי !! מי עוד חסר לי ? אולי יש דרך לידע אותן שיש פורום חדש ? טוב , ליבי והרה כבר בנו כאן את העמודים הראשונים והן מתחילות אחה"צ. להשתמע ביי

20/03/2002 | 09:53 | מאת: ויוי

גם אני פה,,,,, היתי ואהיה ,,אני מקווה שניתחדש על הבית החדש, הפתרון בסדר, למרות שחשתי קצת , שכאילו זורקים אותנו בעל כורחנו לפה, אבל עדיף להיות חופשי ולהרגיש בבית ,,מאשר נתון לתצפית ומחיקות. כמובן שאני מצפה שנישמור על הבית כפי שצריך ,כדי שיהיה ראוי להיות בו. בהצלחה לנו,,,,, ויוי.

20/03/2002 | 10:10 | מאת: שלומי

הי ויוי, איך שכחתי אותך ? את הכי ותיקה כאן בפורום !! תודה על האיחולים שיהיה לנו בהצלחה, ביי

20/03/2002 | 10:27 | מאת: ים

שלום לך, נקווה שפה יהיה לנו טוב, WELCOME ים

20/03/2002 | 18:21 | מאת: HERA

ויוי'לה... שמחה לראות אותך כאן... לא מחקתי את המיילים שלך... אני מבטיחה לענות בהזדמנות...